OMNI

Network & Security

Security goed

OMNI Network & Security

De basis van een ICT-omgeving begint met een goed ontworpen netwerk. Door het gebruik van veilige VPN-verbindingen kunnen apparaten en servers veilig communiceren. Daarnaast is het belangrijk om apparaten actief te scannen op veiligheid. Door uw locaties, apparaten en cloudomgevingen te verbinden tot één veilig netwerk wordt de toegang van buitenaf beperkt en wordt veilig onderhoud en support mogelijk gemaakt. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook de flexibiliteit om toegang te krijgen tot kantoorapparatuur vanaf elke locatie. Wij bieden onze expertise aan om u te helpen bij het ontwerpen van een netwerk dat aan uw zakelijke behoeften voldoet en de hoogste veiligheidsnormen biedt.

VPN

SECURITY MONITORING

NETWERK EN INTERNET

MANAGED WIFI

VPN

SECURITY MONITORING

NETWERK EN INTERNET

MANAGED WIFI

VPN

Bescherm uw bedrijfsgegevens en werk efficiënter, waar u ook bent, met onze VPN-oplossing. De VPN van OMNI Networks biedt u een veilige verbinding tussen apparaten en servers die uw communicatie beschermt tegen onbevoegde toegang. Bovendien kunt u met onze VPN toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en -bronnen vanaf elke locatie, zodat u flexibeler kunt werken en waarmee het beheer van apparaten eenvoudiger en veiliger wordt.

 

 • Eén netwerk voor interne toegang tot bedrijfsbronnen
 • Veilige toegang tot bedrijfsbronnen voor hogere productiviteit
 • Bescherming van bedrijfsgegevens met versleuteling bij externe toegang

SECURITY MONITORING

OMNI Networks begrijpt hoe belangrijk het is om de apparaten binnen uw netwerk voortdurend te monitoren op veiligheid. Daarom bieden wij een professionele en betrouwbare service die ervoor zorgt dat uw werkplek altijd veilig is en beschermd wordt tegen mogelijke bedreigingen. Ons team gebruikt de nieuwste technologieën en beveiligingsmethoden om een veilig netwerk te garanderen. Laat OMNI Networks u helpen om uw bedrijf te beschermen met onze professionele en effectieve monitoringdiensten.

 

 • Real-time detectie en waarschuwingen
 • Continu en proactief scannen van het netwerk
 • Algemeen overzicht van de veiligheid

NETWERK EN INTERNET

OMNI Networks biedt lokale ICT-netwerken en glasvezel aan en verbindt deze met onze clouddiensten via een beveiligde VPN-verbinding. Op deze manier creëren we een uitgebreid netwerk binnen uw bedrijf. Met dit netwerk heeft u veilige toegang tot uw gegevens en bedrijfsmiddelen vanaf elke locatie en elk apparaat. We zorgen niet alleen voor deze connectiviteit op afstand, maar ook ter plaatse, waarbij we streven naar een infrastructuur die perfect is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften. Door de integratie van lokale ICT-netwerken en clouddiensten bieden wij een allesomvattende ICT-oplossing die flexibiliteit, schaalbaarheid en geavanceerde beveiliging biedt.

 

 • Afgestemde infrastructuur op maat
 • Veilige toegang tot bedrijfsbronnen zowel lokaal als in de cloud
 • Implementatie op locatie

MANAGED WIFI

Bij OMNI Networks begrijpen we dat een betrouwbare internetverbinding essentieel is, waar u ook bent. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare WiFi-verbindingen aan voor zowel bezoekers als medewerkers. Onze WiFi-netwerken zijn ontworpen met de nieuwste technologieën waarbij veiligheid voorop staat, zodat u altijd en overal kunt genieten van een ultieme gebruikerservaring.

 

 • Goede beveiliging – Houdt het netwerk van medewerkers en gasten gescheiden
 • Altijd online - Hoge uptime
 • Naadloze overgang tussen verschillende WiFi-punten

OMNI Network & Security
Verbind locaties en cloud tot één veilig netwerk

Onze werkwijze

Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die OMNI Networks kan bieden voor uw bedrijf? Wij staan klaar om persoonlijk bij u langs te komen. Wij voorzien u graag van advies en analyseren de behoeften binnen uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar volledige ICT-uitbesteding of een specifieke oplossing, bij OMNI Networks kunnen wij aan uw wensen voldoen.