OMNI

Workspace

Werkplek

OMNI Workspace

Uw digitale werkomgeving altijd binnen handbereik, waar u ook bent. Flexibel werken is tegenwoordig onmisbaar geworden en daarom bieden wij u een online werkplek die u op elk apparaat kunt gebruiken. De werkplek is de toegangspoort tot uw bedrijfsnetwerk, waardoor er geen bedrijfsgegevens op lokale apparaten worden opgeslagen. Naast de werkplek zorgen wij ook voor de nodige ondersteuning van de randapparatuur, zoals printers en telefoons. Bovendien regelen we uw e-mail via Microsoft 365, zodat u altijd toegang heeft tot de nieuwste producten van Microsoft.

ONLINE WERKPLEK

COMPUTERS EN APPARATEN

VOIP

MOBIELE TELEFONIE

ONLINE WERKPLEK

COMPUTERS EN
APPARATEN

VOIP

MOBIELE TELEFONIE

ONLINE WERKPLEK

Verander de manier waarop u werkt met onze online werkplek. Het alles-in-éénplatform van OMNI Networks biedt u de tools die u nodig heeft om al uw zakelijke taken te beheren, altijd en overal. Met onze intuïtieve interface en eenvoudige configuratie kunt u zich concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Wij zorgen voor software-updates, beveiliging en back-ups, zodat u dat niet hoeft te doen en er nooit over hoeft na te denken of alles wel goed geregeld is. Onze online werkplek biedt u een veilige en betrouwbare oplossing die uw werk gemakkelijker, sneller en productiever maakt. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze online werkplek het gemak van uw werk kan verbeteren.

 

 • Altijd en overal toegang
 • Alle data veilig in de cloud
 • Geen dataverlies door veilige back-ups

COMPUTERS EN APPARATEN

Met onze beheerde computers en apparaten kunt u overal werken met de nieuwste technologieën en software voor zakelijk gebruik. OMNI Networks neemt het beheer volledig uit handen en zorgt voor updates en beveiligingspatches. Hierdoor zijn uw computers en apparaten altijd up-to-date en veilig en heeft u altijd toegang tot uw clouddiensten vanaf uw computer.

 

 • Uw computer en apparatuur altijd up-to-date
 • Deskundige installatie en configuratie
 • Juiste hulp bij het kiezen van benodigde hardware
 • Hogere beveiliging tegen cyberaanvallen en datalekken

VOIP

Onze communicatieoplossingen bieden zowel VOIP (Voice over Internet Protocol) als telefonie via Microsoft Teams. Met VOIP maakt u gebruik van internetverbindingen voor spraakcommunicatie. Onze telefoniedienst werkt volledig in de cloud, waardoor het naadloos functioneert op elke stabiele internetverbinding. Daarnaast integreert Microsoft Teams telefonie naadloos, waardoor het mogelijk is een alles-in-één oplossing te ontwikkelen voor communicatie en samenwerking. Binnen Teams kunt u bellen naar externe nummers, zowel binnen als buiten de organisatie. Met onze communicatieoplossingen bieden we functies zoals keuzemenu's, oproepdoorschakeling, beheer van openingstijden, voicemailintegratie en nog veel meer. Profiteer van betrouwbare en flexibele communicatie met heldere gesprekskwaliteit en de vrijheid om overal te werken.

 

 • Communicatie mogelijk vanaf elke locatie
 • Cloudgebaseerde telefoniedienst
 • Volledige integratie met Microsoft Teams mogelijk

MOBIELE TELEFONIE

Houd uw bedrijf veilig en georganiseerd met onze beheerde mobiele telefoons. Een beheerde mobiele telefoon zorgt voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers en maakt het beheer van mobiele apparaten eenvoudig en efficiënt. Beheerde telefonie biedt de nieuwste beveiligingstechnologieën, zoals versleuteling van gegevens en remote-wipefunctionaliteit, waardoor uw bedrijfsgegevens altijd beschermd zijn. Bovendien kunnen alle telefoons centraal worden beheerd, waardoor u de controle behoudt over de toegang tot bedrijfsgegevens en het gebruik van apps en functies. Neem contact met ons op en ontdek hoe de beheerde mobiele telefoons van OMNI Networks uw bedrijf kunnen helpen om veilig te blijven werken en telefonie in controle te houden.

 

 • Verbeterde beveiliging van bedrijfsgegevens
 • Efficiënt centraal beheer en configuratie van apparaten
 • Tijds- en kostenbesparing door op afstand configureren en beheren
 • Voldoen aan regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy

OMNI Workspace
Uw werkplek en data altijd en overal beschikbaar

Onze werkwijze

Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die OMNI Networks kan bieden voor uw bedrijf? Wij staan klaar om persoonlijk bij u langs te komen. Wij voorzien u graag van advies en analyseren de behoeften binnen uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar volledige ICT-uitbesteding of een specifieke oplossing, bij OMNI Networks kunnen wij aan uw wensen voldoen.