OMNI

Werkwijze

Seo]

Onze werkwijze

Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die OMNI Networks kan bieden voor uw bedrijf? Wij staan klaar om persoonlijk bij u langs te komen. Wij voorzien u graag van advies en analyseren de behoeften binnen uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar volledige ICT-uitbesteding of een specifieke oplossing, bij OMNI Networks kunnen wij aan uw wensen voldoen.

All-in prijs per maand

Bij OMNI Networks hanteren wij een transparant prijsbeleid, zonder verrassende facturen achteraf. Wij bieden al onze diensten aan voor een vaste all-in prijs per maand, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Deze aanpak stelt ons team in staat om zich volledig te richten op het leveren van een goed werkend ICT-systeem voor uw bedrijf. Bovendien dient het als een stimulans om alles tot in de puntjes te regelen.

All In
Klanten

Wij kennen onze klanten

Bij OMNI Networks hechten we veel waarde aan het leveren van uitstekende service aan u als onze klant. We geloven dat het kennen van degenen die ons bellen essentieel is om u direct en goed te kunnen helpen. Daarom staat onze Service Desk centraal in onze bedrijfsvoering en is deze inbegrepen in onze all-in prijs. Of het nu gaat om technische details, klantgesprekken, feedback of interne processen, we zorgen ervoor dat alle waardevolle informatie nauwkeurig wordt vastgelegd en gedeeld wordt in ons documentatiesysteem. Door een uitgebreide kennisbank worden eventuele uitdagingen snel en efficiënt aangepakt.

Uniforme werkwijze

Bij ons staat kostenefficiëntie hoog in het vaandel. We streven ernaar om u een uniforme werkwijze te bieden, zodat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Door het strikt handhaven van een uniforme werkwijze in onze aanpak bieden wij u de mogelijkheid om kostenbesparingen te realiseren op ICT-gebied, terwijl u tegelijkertijd kunt vertrouwen op onverminderde kwaliteit en prestaties.

Uniform
Schaalbaar

Grenzeloze schaalbaarheid

In de dynamische wereld van de ICT is schaalbaarheid van cruciaal belang. Profiteer optimaal van de veelvoud aan voordelen die onze schaalbare oplossingen te bieden hebben. Doordat we onze diensten altijd schaalbaar maken, kan OMNI Networks zonder enige moeite meegroeien met uw organisatie.

Veiligheid voorop

Veiligheid is bij OMNI Networks van groot belang: uw gemoedsrust staat voorop. Dankzij onze procedures en strikte richtlijnen waarborgen we uw veiligheid. Ons toegewijde team houdt voortdurend een waakzaam oog op alle aspecten van ons systeem, zodat we snel en proactief kunnen ingrijpen bij potentiële bedreigingen. Bovendien begrijpen we het belang van veilige backups als essentiële verzekering voor uw gegevens.

Security
Overstappen

Zorgeloos overstappen

Bij OMNI Networks hoeft u zich geen zorgen te maken over het overstappen en zorgen we voor een vlekkeloze transitie. Het ontwerpen van uw netwerk en systemen, de verplaatsing van uw data en het onderhoud zijn allemaal inbegrepen in de all-in maandprijs. U kunt dus zonder zorgen overstappen naar onze diensten.