OMNI

Service Desk

netwerk

OMNI Service Desk

Wilt u zorgeloos werken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over technische uitdagingen? Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat elke minuut die u besteedt aan het oplossen van technische uitdagingen een verloren minuut is. Onze toegewijde Service Desk is er 24/7 voor het oplossen van technische uitdagingen. Onze experts staan altijd voor u klaar! Kies voor gemoedsrust en laat onze Service Desk u ondersteunen, altijd en overal.

TELEFOON

E-MAIL

WHATSAPP

HULP OP AFSTAND

TELEFOON

E-MAIL

WHATSAPP

HULP OP AFSTAND

BEL ONS

De Service Desk van OMNI Networks is er op ingericht om urgente problemen direct op te lossen, zodat uw bedrijf snel weer verder kan. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van alle vragen en problemen. Bij vragen kunt u onze Service Desk rechtstreeks bereiken op +31 (0)85 808 59 71.

E-MAIL ONS

OMNI Networks begrijpt dat niet alle vragen even urgent zijn en dat het soms handiger is om deze schriftelijk te stellen. Daarom bieden wij niet alleen een Service Desk aan voor urgente problemen die direct opgelost moeten worden, maar ook de mogelijkheid om vragen per e-mail te stellen. Zo kunt u als klant wanneer u wilt uw vraag stellen en krijgt u altijd een duidelijk en professioneel antwoord. Liever de vraag per e-mail sturen? Stuur uw vraag aan servicedesk@omninetworks.nl. 

WHATSAPP

Bij OMNI Networks willen we het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen. Of u nu onderweg bent of even snel iets wilt weten, onze WhatsAppservice is snel, gemakkelijk en toegankelijk. Bij ons kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service, of u nu contact met ons wilt opnemen via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Stuur ons een bericht op +31 (0)85 808 59 71.

HULP OP AFSTAND

OMNI Networks biedt hulp op afstand door middel van het online overnemen van uw werkplek. Hierdoor kan ons team snel en effectief problemen oplossen en uw vragen beantwoorden, waar u ook bent. Bovendien beschikken we over een veilig VPN-netwerk, waarmee we intern apparatuur kunnen benaderen en indien nodig kunnen meekijken om problemen op te lossen. Zo kunnen wij u snel en effectief ondersteunen en ervoor zorgen dat u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden. 

OMNI Service Desk
Uw technische uitdagingen, onze zorg

Onze werkwijze

Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die OMNI Networks kan bieden voor uw bedrijf? Wij staan klaar om persoonlijk bij u langs te komen. Wij voorzien u graag van advies en analyseren de behoeften binnen uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar volledige ICT-uitbesteding of een specifieke oplossing, bij OMNI Networks kunnen wij aan uw wensen voldoen.